Salut! Sfantu Gheorghe din Delta Dunarii

Sfantu Gheoghe este un punct terminus, locul in care Delta Dunarii se intrepatrunde cu plaja Marii Negre, locul in care Dunarea se varsa in mare si totodata locul in care poti sa mananci cele mai variate specii de peste, gatite in orice fel. Daca vrei un concediu in care sa te bronzezi, o zi sa lenevesti pe o plaja „infinita” si aproape pustie, iar in urmatoarea zi sa te plimbi cu barca pe canale, atunci Sfantu Gheorghe este locul ideal…

5 păreri la “Salut! Sfantu Gheorghe din Delta Dunarii

 1. amedeea

  Daca vrei sa vezi un colt de rai atunci oprestete pentru o clipa la sfantu gheorghe de tulcea. Remarcabil filmuletul si comentariul ce-l insoteste. Am inteles ca s-a facut port acum acolo unde era pontonul, sper sa-l vad la vara. Numai bine!

  Răspunde
 2. Popescu

  Am venit saptamana trecuta din Sfantu Gheorghe si inca nu-mi revin. O altfel de lume , intr-un alt timp , cu oameni minunati . Un loc la care o sa visez mult timp de aici incolo cu speranta ca voi ajunge din nou anul viitor.

  Răspunde
 3. nina

  Toata Delta Dunarii este fascinanta. O alta lume! Este atat de frumoasa, incat pare ireala. Pacat ca nu este apreciata asa cum ar trebui. Pacat ca nu este protejata asa cum ar trebui.

  Răspunde
 4. Cris

  În primul rând felicitari pentru site si pentru faptul ca prezinta inclusiv traditiile locatiei si este tradus în atatea limbi. Am observat ca Mottoul in limba Germana este: „wo Donau Delta umfasst das Schwarze Meer Strand…”. Cred ca o traducere mult mai buna a Motto-ului „unde Delta Dunarii imbratiseaza plaja Marii Negre…” ar fi „da wo das Donau Delta den Strand des Schwarzen Meeres umarmt”. Sper ca traducerea mea sa va fie de folos.

  Salutari calduroase din Germania,

  Cris

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *